Després de publicar aquesta mateixa setmana la comptabilitat del PP, els
    activistes han filtrat ara una presumpta la llista dels sobresous, que cobren els alts càrrecs del sindicat UGT a Andalusia.

    En concret, les dades es refereixen a les suposades assignacions ‘extra’, a dirigents sindicals d’Andalusia entre els anys 2009 i 2012.

    Amb la filtració d’aquests documents Anonymous vol demostrar que els alts buròcrates del sindicat es van gastar importants summes de diners en luxes a carrec de les generoses subvencions que reben del estat durant aquest període, i rebatre de pas les declaracions efectuades el passat 22 d’abril, per Manuel Pastrana, secretari general d’UGT-Andalusia en roda de premsa, on anunciar que no optarà
    a la reelecció en el càrrec, i defensar la gestió econòmica del
    sindicat, en la qual l’Executiva ha estat “especialment gelosa i
    escrupolosa amb els diners”, afirmant  que totes les despeses estan perfectament justificats en l’activitat sindical.

    Manuel Pastrana també va respondre les informacions publicades en el diari ABC, en les quals s’assegura que havia pagat amb “Visa Oro” despeses a Sud-àfricamentres mentre anunciava un ERE al sindicat –que va afectar 159 treballadors–,  i que els dirigents  d’UGT-A van gastar mig milió d’euros amb la “Visa”.

    Pastrana va atribuir,
    llavors, aquestes informacions, basades en un informe pericial relatiu a
    la documentació aportada a la justícia per part dels  treballadors afectats pel ERE, a una “manipulació informativa per al  descrèdit de les persones i les organitzacions”.

    Bé, doncs aquest dijous, Anonymous publica la llista d’assignacions de sobresous a alts executius del sindicat UGT Andalusia entre 2009-2012 en la qual es mostra en què es van gastar els diners i recorda que “els sindicats son eines de lluita” i que aquells que els dirigents dels sindicats
    “han de ser els primers a ser conseqüents amb les seves accions”.

    Es poden decarregar els arxius des de:

Categories: General