31 Octubre jornada de lluita PDF Imprimeix Correu electrònic
 

 

CONTRA LA DICTADURA DELS MERCATS I DELS ESTATS PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 19 d’octubre de 2012 18:00
És el començament d’una “tardor calenta”. L’atur i la repressió segueixen augmentant i, en un mes escaig, aquesta cova de lladres, corruptes i embaucadors tornaran a demanar-nos el vót. Per a què? Per a seguir enganyant-nos i explotant-nos per tal de seguir visquent ells en una vida de mentides i opulència, a les espatlles del poble treballador i la societat en general.
Des de la CNT-CATALUNYA fem una crida a organitzar-te i a rebel•lar-te  contra aquest estat de coses, a deixar de banda la submissió i plantar-lis cara. El dia 31 d’octubre fem una crida a una jornada de lluita o vaga, segons les possibilitats de cadascú. I el 25-N que restin sols, amb les seves mentides, davant les urnes buides. No entris en el seu joc. CiU, PSOE i PP són culpables i còmplices de la situació de misèria a la qual estan empenyent el poble i qualsevol partit que et digui que votant es poden canviar les coses, menteix. I ho saben. El sistema s’ho ha muntat per a que res canviï.
Hem vist com la policia, a Madrid, massacra el poble impunement i, a més, reben medalles al mèrit per la seva repulsiva tasca, però és que potser els Mossos t’obren el cap amb més suavitat? Veiem cóm els vividors de l’estat espanyol, polítics, empresaris, monarquia corrupta i inepta, clamen al cel en veure la possibilitat de perdre part del tall que tenen ara. “Siguem curosos que se’ns en van 7 milions d’esclaus que ens produeixen una milionada”.
Alhora, la oligarquia i burgesia de Catalunya es frega les mans:
“Els canviem de bandera i estat i ens assegurem una altra pila d’anys explotant aquests pobres infeliços”.
Davant aquest situació, els sindicats traïdors CC.OO i UGT, a jeure a l’ombra, que és el més còmode. “Veja’m cap on bufa el vent i ens posicionem”. Que les nostres subvencions i alliberats no perillin. De tant en tant, convoquem “una vagueta” i que sembli que estem lluitant.
D’una banda i de l’altra, els que el massacren sense fre, diuen que la situació econòmica és insostenible fins a tal punt que els retalls són necessaris per tal de que el sistema aguanti i li endossin la culpa als mercats, quan és ben clar que els mercats els mouen els capitalistes, amb la complicitat i el servilisme dels politics.
La gent del carrer i els que no han deixat de lluitar per a canviar aquest estat de coses i aconseguir una vida millor veuen, esmaperduts, que:
•  Segueixen havent 55.000 cotxes oficials (a la Generalitat també) amb xofer i que són         paràsits que no produeixen res.
•  Es manté una institució dita senat, a rebentar de fòssils politics -tipus Montilla- i que ens costa al poble 3.000 milions d’euros.
•  Hi ha 2.000 desnonaments diaris i milions de vivendes buides que ningú pot comprar.
•  La taxa d’atur està en el 25 per cent i va en amunt…
•  La crisi a la policia no els arriba. Els abaixen el sou, però després el recuperen fent hores extres apallissant indefensos.
•  Que la totalitat dels retalls d’un any, 30.000 milions, que fan que l’estat del benestar passi a millor vida.És el que els lladres de Bankia han pres en un tres i no res.
També ens toca fer autocrítica als sindicats combatius. Veiem que aquesta quantitat de petites lluites en sectors diferents i per separat és com si ens apliquéssim a nosaltres mateixos el “divideix i venceràs”. Proposem que entre tots els que estan en acció (assemblees de barri, col.lectius socials, seccions sindicals dels sindicats no-traïdors, aturats, estudiants, escoles, sanitat…) es consensui una data per a començar una vaga general indefinida, que es sàpiga quan comença però no quan s’acaba, on vagin de la ma el desencís i la ràbia, ho convertim en la nostra força i fem pinya contra ells…Del contrari, ells aniran contra nosaltres, com ja ho estan fent.
Pel que fa a manifestacions, veiem amb preocupació aquest corrent d’opinió de parar l’altra galta, com si fóssim els antics cristians. Que cadascú expressi la seva ràbia com cregui adient, sense posar en perill la resta de companys y a localitzar als “secretons” que se’ns infiltren per a endur l’aigua al seu corrent. Aquest covardons, fora.
Corren temps durs, ho sabem, i en vindran de pitjors encara. Però les bandes de la balança són ben clars. O la seva vida d’opulència, robatori i corrupció o la nostra fam i dignitat. Recorda que la nostra passivitat i submissió la pot fer caure d’una banda a una altra.
Quan l’enemic comprova que la insurrecció va creixent, apliquen la repressió sense importar-li’s data i indret. Et poden detenir impunement per haver participat en un piquet de vaga tres mesos abans. O el torturador de Felip Puig et munta planes web de lluitadors, que si les féssin de lladres i corruptes no hi cabrien a les citades pàgines. Van creant un estat de terror i, amb la complicitat de certs jutges feixistes, minven l’economia de qualsevol lluitador. Fiances de 6.000 euros i penes multa a mans plenes que obliguen a “la penya” a gastar les seves energies recaptant per a evitar caure presos. Toda aquesta repressió, aquesta lobotomia, aquests mitjans de comunicació venuts i servils ens van inoculant el verí, per a ternir-nos mig endormiscats i embrutits per tal de que no suposem un perill per a revertir l’estat actual de les coses i a còpia de boniques processons, tingueu ben segur que els terroristes del sistema seguiran robant-nos, apallissant-nos i condemnant-nos a la misèria sinó fem res.
31 octubre   JORNADA DE LLUITA:  FÉS-LA -TEVA
12 hores  PIQUET CENTRAL  –  Plaça Catalunya
18  hores  MANIFESTACIÓ  –  Arc del Triomf
14 novembre   VAGA GENERAL  si hi ha consens amb les assemblees de pobles i barris,  col•lectius alternatius i sindicats combatius, envers la propera que hauria de ser indefinida.
25 novembre      NO CAIGUIS EN EL SEU JOC – URNES BUIDES

No tornis a avalar al sistema que et retalla la vida

ABSTENCIÓ ACTIVA – GUANYI QUI GUANYI, TÚ PERDS

Categories: General