El proper dimecres, en motiu de la diada de Sant Jordi i per segón any consecutiu, el Sindicat d’Oficis Varis del Prat de Llobregat de la CNT, té previst sortir al carrer i muntar una paradeta de llibres. Allà ens podreu trobar venent llibres, regalant els periòdics Solidaridad Obrera, i repartint altre mena de materials divulgatius. Al costat de la Plaça de la Vila, en ple carrer Major estarem!

L’objectiu  promocionar l’autoformació intel·lectual i la consciència social entre els treballadors. Per això, a la parada de la CNT vendrem llibres relacionats exclusivament amb la temàtica social: sobre anarquisme, anarcosindicalisme, ecologisme, filosofia social, feminisme, historia del moviment obrer, naturisme… A més de trobar en la venda de llibres un mitjà per finançar les nostres lluites obreres.
La CNT, que es nega a rebre cap tipus de subvenció estatal, s’autofinancia amb les quotes que paguem els i les afiliades al sindicat i amb l’organització d’actes públics culturals, com aquesta mateixa paradeta a la que ens estem referint.
Categories: General