Davant l’actual situació política a Catalunya

Publicat per Sindicat el

Aquests últims dies hem pogut ser testimonis de la brutalitat policial amb la qual s’està reprimint el poble català. La cosa va més enllà del debat nacional, a efectes pràctics estem veient un govern (tant l’espanyol com el català), que no té problemes per afrontar aquestes xifres. S’està fent evident l’autoritat i la impunitat amb la qual treballen els estats per prohibir drets tan fonamentals com la manifestació i la llibertat d’expressió. Uns drets dels quals totes en volem ser partícips.
La repressió i l’excés que s’està vivint a tot el territori català, ens obliga a denunciar aquests fets. La lluita antifeixista serà sempre una lluita de classe, plural i que no pot deixar a ningú indiferent.
Tot el nostre suport a les detingudes i ferides.

Des CNT-El Prat, en tant que sindicat anarcosindicalista, volem fer la següent declaració pública i en especial a la classe treballadora:

1. Rebutgem l’escalada autoritària i repressiva de l’Estat als moviments socials que posen en qüestió l’estatus quo de l’actual societat.

2. Denunciem la brutalitat policial dels cossos repressius, davant la depuració de responsabilitats polítiques i legals en els departaments de l’administració i cossos policials.

3. Defensem davant la brutalitat policial el legítim dret a l’autodefensa del poble manifestant-se al carrer.

4. Amb els nostres principis anarcosindicals, rebutgem obeïr als interessos d’estats ni de partits ni de pàtries, apostem per superar el marc nacionalista i lluitem per uns continguts de caire socio-laboral radicals que millorin substancialment la situació material de la classe treballadora.

5. Que des del nostre tarannà anarcosindicalista apostem per un sistema social, econòmic i polític basat en la justícia social, democràcia directa i confederalisme llibertari. Llibertat i autogestió de tots els pobles i persones. I que atenent l’actual situació, ens refermem amb el nostre programa de 10 punts com a possible guia per començar a posar fil a l’agulla:

https://lasoli.cnt.cat/2018/04/11/posicionament-de-la-cnt-catalano-balear-davant-lactual-situacio-politica-a-catalunya/

6. Que interpel·lem a la resta del moviment obrer, a sumar esforços per ocupar terres i habitatges, aturar desnonaments, cooperativitzar el treball, defensar sempre l’autogestió, lluitar pel futur de les pensions i per tots els drets socials i llibertats que avui estan en perill a tot el món. Per l’enderrocament de tota forma d’estat, fins la revolució social.

Visca la l’anarquia, mort l’estat!

Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *