Els grups municipals per fi hauran de ser transparents amb les seves subvencions. El Tribunal Superior de Catalunya recolza la petició de CNT-El Prat.

El Castillo
F.K.

El dia 02-02-18 CNT-El Prat vàrem demanar a l’Ajuntament del Prat de Llobregat que ens donéssim la documentació de la despesa per any i justificació amb factures incloses del destí dels diners públics percebuts per cadascun dels grups municipals des de l’any 2015 a l’any 2017.

La resposta de l’Ajuntament (fent-se portaveu de tots i cadascun dels grups municipals) va consistir a donar-nos un llistat dels diners que va rebre cada grup.

Considerant que aquesta resposta era una burla, ja que el que reclamàvem era saber en què s’havien gastat dels diners dels ciutadans i no la quantitat que se n’havien repartit vàrem demanar l’actuació de Comissió de Garantia del Dret d’Accés a la Informació Pública (GAIP). Institució que ens va donar tota la raó i ordenant que facilitin el demanat dins “del termini màxim dels quinze dies següents a què aquesta Resolució guanyi fermesa”

Els grups municipals, tots, fen blasó de la seva transparència, no ens van fer entrega dels comptes demanats. Per retardar l’inevitable van fer un recurs contenciós-administratiu al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya contra la resolució de la GAIP.

Doncs més de tres anys el TSC ens dóna la raó en la nostra demanda com va fer la GAIP i condemna a l’Ajuntament a pagar les costes del judici, un màxim de 2000 €, que es pagaran de les arques municipals i no de les dels grups municipals els grups municipals.

Els grups municipals per fi hauran de ser transparents amb les seves subvencions El Tribunal Superior de Catalunya recolzen la petició de CNT-El Prat.

O no?

Intentaran fer-nos renunciar posant-nos en el laberint burocràtic?

La resposta està a les ganes d’en ser transparents dels grups municipals.

O han gastat els diners públics en coses que no podem saber?

Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *